Menukaart

Voorgerechten

  • Kreeftensoep
    14.90 euro
    geparfumeerd met Armagnac en room € 14.90
  • Scampi’s
    16.90 euro
    in de look
  • Huisgemaakte garnaalkroketjes
    16.90 euro
    2 stuks met zijn garnituur
  • Huisgemaakte kaaskroketjes
    15.90 euro
    2 stuks met zijn garnituur € 16.20
  • Rundscarpaccio
    15.90 euro
    van de polders, truffel, parmezaan € 16.90

Fondue’s

  • Fondue’s worden geserveerd vanaf 2 personen (prijs per persoon)
  • Mixed
    25.90 euro
    rund, kip gehakballetjes, varkensvlees
  • Bourguignon
    27.00 euro
    enkel rundvlees van de beste kwaliteit
  • Vlaams fondue
    25.90 euro
    rund, varken, kip, spek, witte worst
  • Visfondue
    30.90 euro
    5 soorten vis volgens marktaanbod
  • 30.90 euro
    met frietjes, saus en slaatjes inbegrepen

Hoofdgerechten

  • Steak
    26.90 euro
    van de polders (blauw-wit) 250gr, frietjes en slaatje
    inbegrepen champignon- of béarnaise- of pepersaus
  • Gamba’s (8 stuks)
    29.90 euro
    à la Christine, slaatje, frietjes

  • Roggevleugel
    28.50 euro
    hazelnootboter, kappers en aardappelen
  • Paling De Nisse
    32.90 euro
  • Gebakken paling
    32.90 euro
    of paling in room