Menukaart
Voorgerechten
- Kreeftensoep14.90 eurogeparfumeerd met Armagnac en room € 14.90
- Scampi’s16.90 euroin de look
- Huisgemaakte garnaalkroketjes16.90 euro2 stuks met zijn garnituur
- Huisgemaakte kaaskroketjes15.90 euro2 stuks met zijn garnituur € 16.20
- Rundscarpaccio15.90 eurovan de polders, truffel, parmezaan € 16.90
Fondue’s
- Fondue’s worden geserveerd vanaf 2 personen (prijs per persoon)
- Mixed25.90 eurorund, kip gehakballetjes, varkensvlees
- Bourguignon27.00 euroenkel rundvlees van de beste kwaliteit
- Vlaams fondue25.90 eurorund, varken, kip, spek, witte worst
- Visfondue30.90 euro5 soorten vis volgens marktaanbod
- 30.90 euromet frietjes, saus en slaatjes inbegrepen
Hoofdgerechten
- Steak26.90 eurovan de polders (blauw-wit) 250gr, frietjes en slaatje
inbegrepen champignon- of béarnaise- of pepersaus
- Gamba’s (8 stuks)29.90 euroà la Christine, slaatje, frietjes
- Roggevleugel28.50 eurohazelnootboter, kappers en aardappelen
- Paling De Nisse32.90 euro
- Gebakken paling32.90 euroof paling in room